Wednesday, February 6, 2013

Η ζωή μπορεί να είναι ευχάριστη


Η φασαρία από την κουζίνα έκανε τον κύριο Γαλανό να πεταχτεί από το κρεβάτι του με μάτια μακρουλά από την νύστα και τα μαλλιά του να πετάνε σαν χορτάρι. Τσακίστηκε στις σκάλες, έσπρωξε τον κουφό μπάτλερ που πήγαινε για νερού του μέσα στην νύχτα, βρήκε τον κουτσό οδηγό στην πολυθρόνα του σαλονιού να βιδώνει το πόδι του και όλοι μαζί μπήκαν στην κουζίνα εξαγριωμένοι, ανήσυχοι αλλά και με ένα φόβο μην έπαθε κάτι η τυφλή μαγείρισσα.

Εκείνη τους άκουσε όλους δίπλα της, ρώτησε αν τους ενόχλησε και υποσχέθηκε ότι θα χαμηλώσει την φωνή του walkman της. Ο μπάτλερ εκνευρισμένα την είπε τυφλή, ο κύριος Γαλανός κουφή που δεν μπορεί να ακούσει μουσική σιγανά και ο κουτσός οδηγός την ενημέρωσε ότι δεν δυνάμωσε τον ήχο του walkman αλλά το μπλέντερ.
Εκείνη εκνευρίστηκε με τις παρατηρήσεις και μόλις φύγανε,  δυνάμωσε κι άλλο την φωνή βάζοντας πρώτα πιο βαθιά  το walkman μέσα στο μπλέντερ.
Ο κύριος Γαλανός μακάρισε τον κουφό μπάτλερ για την κουφαμάρα του και ανέβηκε στο δωμάτιο του να συμπληρώσει τα χαρτιά της απόλυσης της. Πριν όμως υπογράψει σκέφτηκε ότι θα αυτό θα ήταν πολύ απλό και καθόλου σατανικό. Προτού κοιμηθεί με τις ωτοασπίδες είχε ήδη αποφασίσει αύριο να την διατάξει να καθαρίσει μια δράκαινα με το μαχαίρι της κουζίνας που κόβει.


No comments:

Post a Comment